Vesivahinko: Kattovuoto/Korvausilmaventtiilivuoto

Kuvaus

Pesuhuone: Lattiamaton saumoissa havaittiin kolme erillistä repeämää. Lattian keskisaumassa havaittiin n. 10cm:n matkalla avonaista saumaa. Edellä mainitun sauman seinänostossa havaittiin myös avonainen kohta. Suihkunurkan seinänoston saumassa havaittiin n. 3cm:n avoin kohta. Avonaisten saumojen ympärillä havaittiin ympäristöään korkeampia pintakosteusarvoja noin kämmenen kokoisilla alueilla.

Asuinhuoneet:
Millään seinä- ja kattopinnoilla ei havaittu ympäristöään korkeampia pintakosteusarvoja. Keittiössä havaittiin ulkoseinällä sekä kattopinnassa ulkoseinän vierellä vanhoja kosteusvauriojälkiä jotka ovat ehtineet kuivua ennen mittausten suorittamista. Ulkoseinällä maali hilseilee irti ja katossa vauriot ovat värivaurioita.
Olohuoneen katossa ulkoseinän vierellä havaittiin värivaurioita jotka ovat kuivuneet ennen mittausten suorittamista. Makuuhuoneiden katossa havaittiin lieviä värivaurioita joiden syytä ei voitu varmuudella selvittää. Vauriojäljet ovat kuivia.

Pesuhuoneen lattian kostuneet alueet ovat niin pieniä ettei maton poistoon ja rakenteen kuivaukseen ole syytä ryhtyä. Kostuneet alueet tulevat tasaantumaan kuivaan ympäristöön maton saumojen korjauksen jälkeen. Asuinhuoneiden vauriojäljet ovat kuivia ja ainoastaan esteettisiä vikoja. Keittiön seinää joudutaan tasoittamaan ennen maalaustyötä. Kattopinnat saataneen korjattua ilman tasoitustöitä.

Tehdyt toimenpiteet: pesuhuoneen muovimaton saumat kuunostettu, kitattu ja maalattu keittiön vaurioseinä, olohuoneen seinän ja katon raja kitattu/maalattu paikkauksena ennalta sovitun rajauksen mukaan.

Tehdyt toimenpiteet

  • Saneerattu
  • Työtunnit: 14-19h

Lisätietoja